WAAROM EEN MULTIDÔME ZWEMBADOVERDEKKING ?

De MultiDôme overdekkingen hebben vele voordelen:

VEILIGHEID

Veiligheid voor uw kinderen en dieren.

TEMPERATUUR

Het water van uw zwembad is warmer met een zwembadoverdekking. Ze warmt GRATIS op! De MultiDôme zwembadoverdekking waarborgt een gemiddelde winst in temperatuur tussen 8°C en 12°C volgens het seizoen.

BESPARINGEN

Besteed minder geld aan het verwarmen van uw zwembad en bespaar tijd voor het onderhoud van uw zwembad.

MONTAGE

Een handige zwembadoverdekking met een gemakkelijke opbouw. Een geïllustreerde en gedetailleerde installatiegids. Iedereen kan nu zijn zwembad overdekken aan de beste prijs !

Onze producten

Baden in uw zwembadoverdekking in minder dan een week!

Klassiek

De middelhoge overdekking MultiDôme Classique is het model dat de meest aantrekkelijke prijs heeft. Met zijn gebogen structuur, verzekert het een sterke weerstand tegen de klimatologische omstandigheden. De MultiDôme Classique bevalt zowel voor zachte klimaten als bergachtige streken. Een draaibare deur hangt aan de afneembare voorgevel.

Premium

De middelhoge overdekking MultiDôme Premium is de geoptimaliseerde versie van de MultiDôme Classique. Deze overdekking is onderzocht om te voldoen aan de meest strenge klimaten. Zijn luxe design blinkt uit. De oorspronkelijke uitrusting omvat elegante lage rails, twee ingangen in de module, enz. De structuur van de MultiDôme Premium is beschikbaar in twee verschillende kleuren: flox grijs of antraciet grijs.

Prestige

De MultiDôme Prestige is een lage overdekking van topkwaliteit die een geavanceerde technologie en een geraffineerd design biedt. De carbon afwerkingsprofielen en haar doorzichtige polycarbonaatplaten geven de MultiDôme Prestige een slanke en futuristische look.