Het MultiDôme concept

Een kwaliteitszwembadoverdekking tegen een betaalbare prijs

Lecia

Wij willen kwaliteitszwembadoverdekkingen aanbieden, zowel technisch als esthetisch, tegen een zeer betaalbare prijs. Ons doel is om zwembadeigenaars te laten genieten van de voordelen van een overdekking (veiligheid, besparingen van verwarming, vermindering van de onderhoudstijd) zonder bijzonder grote uitgaven.

Ons concept van MultiDôme zwembadoverdekkingen in kit werd ontwikkeld na jaren van onderzoek, ontwikkeling en tests in de ateliers van onze leveranciers. Ons assortiment van overdekkingen is vandaag op de markt gebracht in de vier hoeken van de wereld door een netwerk van deskundigen opgeleid voor deze producten.

Dit revolutionaire systeem staat toe om te voldoen aan de eisen van de eigenaars van zwembaden op het gebied van budget, comfort, weerstand en design.

 

Hoe kunnen we zo weinig voor een kwaliteitsoverdekking betalen?

Onze partners hebben over de jaren heen een industriële knowhow verworven die hen toestaat om zwembadoverdekkingen in serie te produceren. Deze productiemethode zorgt voor economische voordelen en worden doorgetrokken naar onze verkoopsprijzen. Wij kunnen zo kwaliteitsoverdekkingen leveren aan onze klanten voor een minimum prijs.

 

Waaruit bestaat in de MultiDôme kit?

Elk deel van de overdekking is gemarkeerd en geïnstalleerd in een houten krat om vervolgens aan de eindafnemer geleverd te worden. De finale klant monteert en installeert zelf zijn eigen overdekking.

Een handleiding of/en een gedetailleerde DVD zorgt voor een snelle en gemakkelijke installatie. De klant zorgt enkel voor de montagegaat, alle technische en meer gecompliceerde bewerkingen werden uitgevoerd in de fabriek. De kit bevat ook bevestigingsmiddelen en tools voor het samenstellen van uw MultiDôme. De installatietijd schommelt tussen 4 tot 10 uur, volgens de grootte en het model van uw overdekking. Het is raadzaam arbeidskrachten te voorzien (1 tot 2 extra personen) voor het samenstellen van uw MultiDôme. De montageduur en het aantal te voorziene personen staat vermeld in de handleiding van uw MultiDôme overdekking.